Welke producten gebruiken wij om uw dak te behandelen?

Antimos

REWANET MEGA
Specifiek reinigingsproduct voor bouwmaterialen met zelfreinigende nawerking.
REWANET MEGA wordt enerzijds gebruikt voor het grondig reinigen van leien daken, dakpannen, beton, natuurstenen, metselwerk en aanverwante bouwmaterialen. Anderzijds fixeert het product zich zodanig in het bouwmateriaal, zodat dit als het ware een zelfreinigende werking krijgt.

Productbrochure »

Primer

ARDOCOLOR PRIMCOAT
Primer, verdunningshars voor Ardocolor 2.
ARDOCOLOR PRIMCOAT wordt, bij de toepassing van ARDOCOLOR 2, zuiver of gemengd met ARDOCOLOR 2, aangebracht als voorbehandelinglaag.

Productbrochure »

Verf

ARDOCOLOR 2
Vernieuwde renovatiecoating voor daken in vezelcement
ARDOCOLOR 2 wordt gebruikt voor de renovatie van kunstleien en golfplaten in vezelcement. Het product kan eveneens gebruikt worden op natuurleien en dakpannen in beton of gebakken aarde.

Productbrochure »

Hydrofuge

STONEGEL
Hydrofuge, watergedragen gel op basis van een silaan-silaan mengsel 25% (WTCB-rapport).
STONEGEL wordt gebruikt om vochtinfiltratie in poreus metselwerk en betonnen constructies te verminderen, zonder de waterdampdoorlaatbaarheid gevoelig te verminderen. Door de vermindering van vochtopname vervuilen de materialen minder snel en wordt de aantasting door zure regen eveneens beperkt. STONEGEL wordt toegepast op baksteen, natuursteen, silicaatsteen, beton en cementbepleisteringen. Het product mag niet worden toegepast op niet- poreuze ondergronden zoals blauwe hardsteen, marmer, geglazuurde baksteen,… STONEGEL is eveneens niet geschikt om aangebracht te worden op met organische verven beklede oppervlakken.

Productbrochure »

Welke producten gebruiken wij voor uw gevel ?

Reiniging

REDINET
Zuur gevelreinigingsproduct. REDINET wordt gebruikt voor het reinigen van zwart geworden baksteen met uitzondering van schildersteen met een te dichte structuur of hoge porositeit. Mits de nodige zorgzaamheid kan architectonisch beton en uitgewassen beton eveneens succesvol met REDINET gereinigd worden.

Productbrochure »

Hydrofuge

REDICIL S
Hydrofuge op basis van oligomere siloxanen 10% (ATG + WTCB rapport).
REDISIL S wordt gebruikt om vochtinfiltratie in baksteen- en natuursteenmetselwerk te verminderen zonder de waterdampdoorlaatbaarheid gevoelig te wijzigen. Door de vermindering van vochtopname vervuilen de materialen minder snel en wordt de aantasting door zure regen eveneens beperkt. REDISIL S wordt toegepast op baksteen, natuursteen, dakpannen, enz… voor zover deze materialen voldoende poreus zijn. Het product mag niet worden toegepast op niet-poreuze ondergronden zoals blauwe hardsteen, marmer, geglazuurde baksteen,… REDISIL S is eveneens niet geschikt om aangebracht te worden op met organische verven beklede oppervlakken of synthetische pleisters (crepi's).

Productbrochure »
Hotline: +32 (0) 483 15 22 42

Ja! Ik wil zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsofferte!


Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam, voornaam (verplicht)


E-mail


GSM of telefoon (verplicht)


Copyright © 2018 JERO Cleaning