Benieuwd wat dak- of gevelreiniging voor uw huis kan betekenen?

Ontdek hier de resultaten van ons vakmanschap!

Al meer dan 30 jaar zorgen we voor tevreden klanten en daar zijn we trots op. Liefde voor het vak en echt vakmanschap zorgen ervoor dat we op deze pagina het resultaat van onze dakreiniging, reiniging van gevel- en opritten kunnen presenteren.

Misschien mogen we binnenkort ook uw woning aan deze lijst toevoegen?

Bekijk resultaten ! Klik hier

Daken ontmossen | Reinigen van gevel - oprit

JERO Cleaning is sinds 1982 gespecialiseerd in het ontmossen, reinigen en coaten van daken, het behandelen van buitenmuren en het reinigen van opritten en terrassen. De nadelen en gevaren van mossen op een dak, gevel of oprit zijn algemeen bekend. Voorkom beschadiging en laat uw dak tijdig reinigen en behandelen met een vochtregulerende coating! Uw dak is daardoor beschermd tegen alle weersomstandigheden. Het resultaat is verbluffend want uw dak ziet er weer als nieuw uit!
Vraag gerust naar onze referenties!

Ontmossen | Reinigen van uw dak

JERO Cleaning is een gespecialiseerde ontmosser van betonpannen, keramische pannen, kunst- en natuurleien en golfplaten. Voor elk type pan geldt een aangepaste dakreiniging of ontmossingswerk. Lees verder »

Reinigen van uw gevel

Een gevel wordt gereinigd via technieken voor specifieke ondergronden en problemen. We analyseren eerst de ondergrond en passen de methode van gevelreiniging hierop aan. Lees verder »

Ontmossen | Reinigen van uw oprit

Opritten en terrassen worden aangetast door algen, mossen en schimmels. Hierdoor ontstaat er een lelijke groene laag op de ondergrond. Wij reinigen uw oprit, paden, terras en parking zeer vakkundig. Lees verder »

Hotline: +32 (0) 483 15 22 42

Ja! Ik wil zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsofferte!


Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam, voornaam (verplicht)


E-mail


GSM of telefoon (verplicht)


JERO Cleaning • Kapellestraat 74 - 2400 Mol • BTW BE0811 085 987 • KBC BE42 7340 2602 9654 • Copyright © 2018